Jalafusi Big Band

De Jalafusi Big Band is een ambitieus en hecht collectief bestaande uit gevorderde amateurmuzikanten o.l.v. een professioneel dirigent. Speelt een swingende mix van o.a. JAzz LAtin FUnk Swing Improvisatie. Muziek van Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, John Lennon/Paul McCartny, Chicago en Burt Bacharach tot Pat Metheny, Chick Corea, Benny Golson en Antonio Carlos Jobim. Maar evengoed repertoire van bijv Diana Ross, Lionel Ritchie, Michael Jackson, Marvin Gaye, The Commodores en Bruno Mars. Daarnaast staan er ook ouderwetse Jazz-klassiekers op het repertoire. Jalafusi treedt op in theaters en horecagelegenheden, tijdens festivals, evenementen en bedrijfsfeesten. Maar ook op buitenlocaties als parken, muziektenten, openluchttheaters etc. Zie ook onze facebookpagina en playlist op YouTube voor meer informatie.


JALAFUSIE
                    https://www.youtube.com/watch?v=VXui5gGAPzs


 

Repetities van de Jalafusi Big Band zijn op woensdagavond in Studio-13 in Ede, olv Maurice Ditmer.
         https://www.youtube.com/watch?v=VXui5gGAPzs

Welkom om te komen kijken en luisteren of de band misschien iets voor je is, maar laat dit dan even van te voren weten via een mailtje. 

Op dit moment is de bezetting compleet, maar we kunnen altijd invallers gebruiken. Evenals vrijwilligers die bijv zaken als PR op zich willen nemen. Als je bij ons op de lijst staat kunnen we je informeren bij behoefte aan inval of als er een vacature komt. Jalafusi Big Band met gastsolisten