VRAAG & AANBOD

Zoek je een drummer voor je band? Wil je een piano verkopen? Plaats hier dan jouw advertentie! Het moet wel te maken hebben met amateurkunst. Je kan alleen een advertentie plaatsen als je een aanbieders account hebt op deze site. Nog geen account? Maak er hier één aan.
Gezocht: Enthousiaste jongeren die hun muzikale skills verder willen ontwikkelen
Gezocht: Enthousiaste jongeren die hun muzikale skills verder willen ontwikkelen Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en speel jij een muziekinstrument? En heb je altijd al in een band willen spelen met liveoptredens, een studio opname en bandcoaching door een ervaren bandcoach? Of speel je al in een band en willen jullie meer dan alleen maar jammen in een oefenruimte? Dan is 'In The Band' iets voor jou! In The Band is een 12 maanden durend bandcoaching- en talentontwikkelingstraject speciaal ontworpen voor jongeren tussen 14 en 27 jaar die hun muzikale talent verder willen ontwikkelen en willen delen met andere muzikale jongeren. 
We zoeken enthousiaste jongeren die hun muzikale skills verder willen ontwikkelen en een jaar lang deel willen uitmaken van een hechte band. Benieuwd? Kijk dan snel op de site: https://popschool.eu/intheband/
Hanneke van Laar
Muziek
Gezocht
0 reacties
Koren, Zangers Zangeressen gezocht
ZO! Gospel Choir en Akoesticum kondigen met trots de allereerste editie van de Gospel Biënnale aan, een weekend vol meeslepende masterclasses, boeiende workshops en inspirerende optredens.De Gospel Biënnale is een uniek en grensverleggend festival dat het beste van gospel samenbrengt in een onvergetelijk weekend. Onder de deskundige leiding van nationale en internationale topartiesten biedt het evenement een unieke kans om de kracht van gospel te ontdekken en te beleven.En dat allemaal in Ede, bij Akoesticum! 8 + 9 juni 2024
Hanneke van Laar
Zang
Gezocht
0 reacties
Vrijwilligers gezocht voor act Zomerbries
Help mee tijdens hét straattheaterfestival van Ede
Vrijwilligers gezocht voor Zomerbries
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is het weer zo ver: Zomerbries! Het centrum van Ede verandert dat weekend in één groot straattheaterfestival. Verdere informatie over het programma volgt nog, maar we hebben alvast iets leuks te melden: één act heeft namelijk jouw hulp nodig bij hun optreden! Kijk voor alle informatie op onze website en meld je aan.
Hanneke van Laar
Theater
Gezocht
0 reacties
Jalafusi Big Band zoekt trompettist
De Edese Jalafusi Big Band is op zoek naar een trompettist.In principe voor 2e trompet.
De bigband speelt repertoire uit verschillende genres, de naam Jalafusi staat dan ook voor Jazz Latin Funk Swing en Improvisatie. Repetities zijn op woensdagavond van 19:30 tot 21:30 bij Studio-13 in Ede.De band staat olv Maurice Ditmer (dirigent/bandleider, trompettist en docent)
Bezoek onze website of Facebook Pagina voor meer informatie of neem contact op.Altijd welkom om bij een repetitie eens te komen kijken en luisteren voor een indruk van de band.
 
Jalafusi Big Band
Muziek
Gezocht
0 reacties
Acteurs gezocht
Heb jij altijd al willen acteren en op een podium staan?
Dan is dit je kans! Mijn naam is Jasmijn Apte, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn laatste jaar journalistiek. Ik wil heel graag afstuderen met mijn eigen theatervoorstelling en daarom ben ik opzoek naar acteurs! Tijdens de repetities leer ik je verschillende acteertechnieken en gaan we samen aan het script werken om uiteindelijk een super mooie voorstelling neer te zetten.
De voorstelling zelf wordt een journalistieke theatervoorstelling wat zal gaan over de gevolgen van de Russisch-Georgische oorlog in 2008 en wat de gevolgen daarvan zijn op de jongeren in Georgië. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar het is juist de bedoeling om een maatschappelijk onderwerp begrijpbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.
 
Ik ben op zoek naar jongeren tussen ongeveer de 18-25 jaar. De repetities zullen op woensdagavond zijn in omgeving Ede. Lijkt het je leuk om mee te doen of heb je nog een vraag? Stuur mij vooral een berichtje!
 
Groetjes, Jasmijn 
Kunsten van Ede
Theater
Gezocht
Een Pianist(e)
Seniorencomplex de “Aleidahof” te Bennekom. Helaas missen wij bij onze repetities muzikale begeleiding van een pianist(e).
Wij zoeken een pianist(e) die voor een kleine vergoeding ons wil begeleiden.
Ons repertoire is veelzijdig, van klassiek tot modern.
Interesse? Mail naar Harry Anneveld  harryanneveld@gmail.com
 
 
Kunsten van Ede
Zang
Gezocht
Triple B Bigband Bennekom zoekt bassist en trombonist
Wij zijn op zoek naar een bassist en een trombonist om de vaste bezetting weer compleet te maken. Kom eens vrijblijvend een repetitie mee beleven. Wij repeteren één maal in de twee weken op de vrijdagavond. 
Interesse? Neem dan contact op met Rodney van den Oever 06 10406166.
Triple-B BigBand Bennekom
Muziek
Gezocht
PLUSKOOR zoekt bassen en tenoren!
Pluskoor Gelderse Vallei zoekt mannelijke zangers; tenoren en bassen zeer welkom!
Pluskoor Gelderse Vallei is een gemengd koor van mensen van 50 jaar en ouder en is enthousiast aan het repeteren ter voorbereiding van een volgend concert. 
Een hartelijke uitnodiging aan mannen van 50+ die al zanger zijn ofwel willen uitproberen of ze van zingen houden. Ons koor biedt de mogelijkheid om 3X vrijblijvend te komen kijken en luisteren.
Ook kunt u meezingen als projectlid. U maakt dan tijdelijk deel uit van het Pluskoor in verband met een bepaald concert.
Vanaf 10 mei 2022 leidt Lisette van de Loo (zie foto) Pluskoor Gelderse Vallei.
 
Pluskoor Gelderse Vallei
Zang
Gezocht
Phoenix Big Band zoekt trompettisten en trombonisten
De Phoenix Big Band heeft ruimte voor een of twee aanvullende trompettist(e).
Ook willen we de trombonisten sectie graag op poten gaan zetten, dat zien we als een heel welkome aanvulling op de bezetting.
We repeteren wekelijks op maandagavond in Studio 13.
We komen graag met je in contact. 
Phoenix Big Band
Muziek
Gezocht
Zimpelsat zoekt repetitie ruimte
Blaaskapel Zimpelsat is op zoek naar een repetite ruimte voor de woensdagavonden. We stellen niet veel eisen, alleen de akoestiek is erg belangrijk!We hebben een (beperkt) budget, gaan we graag over in gesprek!
Heb je of weet je ergens een ruimte, dan horen we het graag! 
Blaaskapel Zimpelsat
Muziek
Gezocht
Bestuurswerkzaamheden-Muziekvereniging Musicamare Ede
Heeft u belangstelling voor muziek en wilt u ons helpen om op bestuurlijk niveau alles in goede banen te leiden, dan zijn wij op zoek naar u.
Ons doel is jonge en oudere muzikanten op zijn of haar niveau samen te laten spelen in een orkest. Zo nodig ondersteund met een muziekopleiding op maat. We brengen niet alleen muziek, maar ook ontspanning en schenken met openbare optredens aandacht aan onze sociale omgeving.
EigenschappenVervoer benodigd
Nee


Ervaring gewenst
Nee


Onkostenvergoeding
Nee


VOG gevraagd
Nee


Rijbewijs vereist
Nee


Training/scholing
Nee


Contract
Nee


Vrijwilligersvergoeding
Nee


Muziekvereniging Musicamare
Muziek
Gezocht
KUNST-AMBASSADEURS
Kunst-Ambassadeurs gezocht voor de dorpen: Bennekom, De Klomp/Ederveen, Harskamp, Hoenderlo, Lunteren, Otterlo en Wekerom.
Een ambassadeur bevordert de culturele verbinding en communicatie tussen de dorpen, overlegt met de cultuurmakelaar en met Kunsten van Ede.
Een ambassadeur houdt van kunst en van het eigen dorp, is gedreven, pro-actief, genereert ideeën en is enthousiast.
 
Interesse?Mail naar info@kunstenvanede.nl
 
 
 
Kunsten van Ede
Overig
Gezocht
Atelier delen
Graag peil ik even de interesse voor een gedeeld atelier in Ede. De bedoeling is om samen een stichting op te zetten en daarmee een pand te huren en in te delen als atelier annex galerie. Voor wie zou dat interessant zijn? Graag mij een berichtje sturen. ik heb nu atelier aan huis maar ik mis collega's en het delen van dromen, ideeën en tips en draagkracht. Bedankt!
Fournier.exto.nl 
Rosalie Fournier
Beeldende kunst
Gezocht
Symfonieorkest Sonante
Symfonieorkest Sonante is op zoek naar extra strijkers. Daarnaast zijn er, met enige regelmaat, projectplaatsen beschikbaar voor extra hoornisten, trompettisten en trombonisten.                                      Aarzel niet en kom een keer meespelen! 
Symfonieorkest Sonante
Muziek
Gezocht
Zangers gezocht
Houd je van zingen en ben je op maandagavond beschikbaar? Kom dan eens langs op een repetitieavond en proef de sfeer.
Momenteel werken we aan de Matthäus Passion van J.S. Bach, het Stabat Mater van K. Jenkins en Israel in Egypt van G.F. Händel. 
Wij repeteren op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Maranathakerk, Hertenlaan 37 te Lunteren. Geheel vrijblijvend kan je een aantal keren gratis meezingen en daarna kan je beslissen of je lid wil worden. Ook projectleden zijn van harte welkom.
COV Sursum Corda
Zang
Gezocht
CumQuisque
Wij zijn op zoek naar nieuwe muzikanten!
Iedereen die beginnend-gemiddeld een instrument kan bespelen is van harte welkom om eens te komen kijken, luisteren of meespelen.
https://youtu.be/VJcO1M15lU4
Iedere dinsdagavond spelen de muzikanten van CumQuisque in de school op de Oranjelaan. Wilna Sierksma is onze vrolijke, inspirerende dirigent.
Voor verdere informatie: cumquisque@hotmail.com
 
Cum Quisque
Muziek
Gezocht
Werelddansers gezocht
Wij hebben plek voor nieuwe dansers bij Garoon. Hou je van bewegen op muziek uit allerlei landen? Kom vrijblijvend bij ons meedansen. We dansen op dinsdagochtend in De Velder, Munnikenhof 17 en op donderdagavond in Het Kernhuis, Parkrand 60.
Garoon Werelddans
Dans
Gezocht
Leden gezocht
Lachen, zingen en huilen bij Smartlappenkoor "Goed Snik" uit Ede
Lachen, zingen en huilen bij het gezelligste Smartlappenkoor van Ede: Goed Snik!We zingen smartlappen van toen en nu onder begeleiding van verschillende muzikanten: met o.a. een pianist en een accordeonist. We treden vaak op in buurthuizen,zorgcentra, in de kroeg of op Smartlappenfestivals.
We repeteren op vrijdagen van 19:00-21:00 in lokaal 1.16 van Cultura in Ede.
Heeft u vragen over ons koor of lijkt het u leuk om gezellig langs te komen voor een gratis proefles? Mail ons op: smartlappenkoorgoedsnik@gmail.com
Smartlappenkoor Goed Snik
Zang
Gezocht
Muzikanten gevraagd
Wij zoeken voor onze huidige bezetting op dit moment nog mensen die de volgende instrumenten kunnen bespelen:
klarinet, bariton, trombone, trompet en flügelhorn (bugel)
Ook zijn we per heden op zoek naar een zanger voor ons orkest, een zangeres hebben we.
Onze repetitieavond is op iedere dinsdagavond in de Kei te Ede, van 19.45 uur tot 22.00 uur, onder leiding van Marc Busscher.
Egerländer Kapel Ede
Muziek
Gezocht
Aanvulling gezocht
Iedere donderdagavond wordt er van half acht tot tien uur gerepeteerd in Cultura onder leiding van Madeleine Boertje, een buitengewoon aardige, jonge en gedreven dirigent.
Op een aantal plaatsen in het orkest moet vaak gezocht worden naar ondersteuning vanuit andere orkesten. We zouden die graag bezet zien door eigen musici. Zo zijn wij op zoek naar enthousiaste slagwerkers, klarinettisten, trompettisten, een trombonist, een fagottist. Vanzelfsprekend zijn andere “stemmen” ook welkom.
Kom eens kijken,  luisteren of meespelen  op een van onze repetitieavonden om te zien of ons orkest iets voor je is. We stellen geen voorwaarden vooraf in de zin van “diploma’s” maar een redelijk niveau en liefst een beetje ervaring in het spelen in een orkest strekt tot aanbeveling
We kunnen je vooraf muziek toesturen, neem daarvoor contact op via info@hetedesorkest.nl
Het Edes Orkest
Muziek
Gezocht
Jalafusi Big Band - muzikanten / invallers
Speel je bas, drums, gitaar, piano, saxofoon, trompet of trombone en wil je op de lijst van invallers komen bij de Jalafusi Big Band of wil je geïnformeerd worden wanneer er een plek vrij komt? Neem dan contact op voor informatie en/of meld je aan met gegevens over instrument, niveau, speelervaring etc. Voor een kennismaking kan je op afspraak komen kijken of meespelen bij een repetitie. We zoeken gevorderde muzikanten die: – goed van bladmuziek kunnen lezen – affiniteit hebben met lichte muziek – goed gevoel hebben voor timing en ritme. Kan je ook soleren dan is dat mooi meegenomen, maar geen vereiste.
Jalafusi Big Band
Muziek
Gezocht