Interessante linken

Subsidiedeadlines juli t/m december 2023
https://www.cultuuracademy.nl/nieuws/subsidiedeadlines-juli-t-m-december-2023

LKCA
https://www.lkca.nl/agenda/landelijke-kennisdelingsdagen-2023-programma-cultuurparticipatie/

TENTOONSTELLINGSAGENDA
https://museumtijdschrift.nl/tentoonstellingsagenda/?rslts-strg=true

De Museumtijdschrift Tentoonstellingsagenda is de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland. Met de uitgebreide zoekfunctie vindt u snel alle exposities die aansluiten bij uw interesse.

ALTIJD VOOR KUNST
https://www.altijdvoorkunst.nl

Altijd voor kunst brengt je wekelijks het laatste kunstnieuws, diverse tips en aanbiedingen nuttig voor jou als kunstenaar!

ONTDEK EN BEZOEK EDE            
https://www.bezoek-ede.nl

Actief genieten van de bekendste natuurgebieden van Nederland? Bezoek Ede! Op de Veluwe kun je eindeloos fietsen, wandelen en paardrijden over heide, zandversuivingen, grasvlakten en door het bos. Breng ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, herbeleef de militaire geschiedenis en proef de streekproducten in het hart van de FoodValley.

Atlas van Ede | toen en nu 
https://www.atlasvanede.nl/

CULTURA
www.cultura-ede.nl

Cultura is het centrum voor kunst en cultuur in de gemeente Ede. De naam is afgeleid van het begrip cultuur, en niet zomaar. Want in het begrip ‘cultuur’ is het bestaansrecht te vinden van onze organisatie. Cultura staat voor leren, informeren en genieten door middel van Kunst & Cultuur. Cultura faciliteert, informeert en inspireert en doet dit vanuit de hoofdvestiging aan de Molenstraat en vanuit de vestigingen Stadspoort in Ede, Collage in Bennekom en het Westhoffhuis in Lunteren. Daarnaast is Cultura actief op verschillende locaties met de Bibliobus en educatieve programma’s op scholen.

AKOESTICUM
https://akoesticum.org/contact

Welkom bij Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater in Ede. Met 12 trainingsruimtes, overnachtingsmogelijkheden en eigen catering biedt Akoesticum dé ideale plek voor repetities, try-outs, trainingen, (meerdaagse) bijeenkomsten en events.

KLANKWIJZER
https://www.klankwijzer.nl

Nieuws- en informatieplatform Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO)

IK TOON
https://iktoon.nl/toonkit/

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar is met de iktoon-campagne verandering in gekomen. Heel Nederland is in de maand juni het podium van alle amateurkunstenaars.

De campagne ‘iktoon – kunst van iedereen’ heeft als doel de samenleving te enthousiasmeren voor actieve kunst- en cultuurbeoefening. En om hun kunsten te delen.

BEURSVLOER Ede
https://www.beursvloerede.nl/beursvloer

Op een Maatschappelijke Beursvloer ontmoeten gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen, serviceclubs en maatschappelijke organisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer is er voor bedrijven en serviceclubs die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving waarvan zij deel uitmaken. Én de Beursvloer is er voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen. De Beursvloer legt combinaties waardoor honderden mensen in beweging komen en waarmee lokale samenlevingen verbeterd en versterkt worden.

CULTUURMARKETING
https://cultuurmarketing.nl

Cultuurmarketing is de community van vakgenoten die publiek verbinden met kunst, cultuur en erfgoed.

JONGEREN
https://jongenjewilwat.nl
youngworks.nl

Platform voor jongeren, om lekker online te chillen, voor workshops en andere dingen om mee te doen.