Stichting Jamesway

Stichting Jamesway helpt amateurmusici die graag een groter publiek willen bereiken. Onze doelstelling is dan ook het stimuleren en faciliteren van amateurmusici. Wij werken op projectbasis en staan graag voor een nieuwe uitdaging. Met het juiste netwerk, oefenlocaties, instrumenten en positieve inzet helpen wij talentvolle amateurs op weg.

Meer over de stichting

De Stichting Jamesway heeft, met de akte van oprichting bij de Notaris op 25-02-2015, het levenslicht gezien en is per 03-03-2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62782991.

De initiatiefnemers en oprichters zijn Birgit van Engelshoven en James Ruchtie, ooit begonnen als muzikale buren en nu volop bezig om anderen de mogelijkheid te bieden om zich op muzikaal gebied te ontwikkelen. 

De doelstelling van de Stichting is dan ook het stimuleren en faciliteren van talentvolle amateurmusici. Een gitarist die nog nooit in een band heeft gezeten, een zanger met podiumvrees of drummer die een nieuwe uitdaging zoekt, daar gaan we voor!

De hulp die de stichting biedt, zit hem in faciliteiten. Zo kunnen we een studio regelen voor opname van een eerste album, professionele hulp bij opnemen van een videoclip, begeleiding in traject naar een auditie toe of een band samenstellen om je de muzikale hulp en ervaring te bieden die je zoekt. Ook hebben we inmiddels een netwerk ontwikkeld wat kan helpen bij het zoeken naar optredens of andere podiumervaring.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe talenten die hulp nodig hebben en ons zo uitdagen om een nieuw project te starten. Ieder talentvolle muzikant, liedjesschrijver kan zich bij ons opgeven voor een auditie, waarbij we uiteindelijk niet alleen naar de muzikale kwaliteiten kijken, maar nog meer naar hoe je daar mee omgaat ?

Wellicht Tot Ziens, …. Tot later.
James